Duke Ngarkuar

Ne Jemi

Albmania Group

Albmania Group eshte nje kompani e ndertuar nga pasioni per teknologjine ne vitin 2004 jashte kufinjve te Shqiperise, dhe prej vitit 2011 eshte regjistruar edhe ne Qendren Kombetare te Biznesit ne Shqiperi. Nisi si pasion dhe vazhdon te rritet cdo dite si i tille...Albmania Group

Gjate muajve te fundit kaluam nje rebrandim dhe ristruktuirim te gjere te kompanise duke ndryshuar imazhin por jo misionin dhe vizionin tone. Ndaj, nderkohe qe ne jemi duke ndertuar dhe websitet tona te reja, ju mos nguroni te na tregoni per projektin tuaj te radhes apo te kerkoni informacione nga stafi yne. Ne jemi gjithmone te gatshem per te bashkepunuar dhe per te qene krah per krah me ju ne cdo sfide.

Na Shkruani

Na Shkruani

U Krye!

Faleminderit per mesazhin. Ne do tju kontaktojme sa me shpejte te jete e mundur.

*Fusha te kerkuara

Rreth Nesh

Albmania Group eshte nje kompani e ndertuar nga pasioni per teknologjine ne vitin 2004 jashte kufinjve te Shqiperise, dhe prej vitit 2011 eshte regjistruar edhe ne Qendren Kombetare te Biznesit ne Shqiperi. Nisi si pasion dhe vazhdon te rritet cdo dite si i tille duke ndertuar sherbime te reja dhe brande te reja per nje sere sektoresh, duke filluar nga ai baze, teknologjia, e duke vazhduar me transportin, turizmin apo informimin publik. Keshtu, sot numerojme 3 brande te konsakruara tashme ne tregun Shqiptar, dhe jemi ne proces te ndertimit dhe lancimit edhe te dy brandeve te tjera ne fushen e informimit publik dhe turizmit.
Nese jeni i apasionuar pas teknologjise, nese jeni nje kompani apo nje startup i ri dhe deshironi te partner apo mbeshtetes te projekteve tuaja, ne jemi te hapur dhe te gatshem tju degjojme dhe tju ndihmojme, ndaj mos nguroni te na kontaktoni.
Nderkohe, me poshte do te gjeni disa nga branded dhe nen-brandet tona tashme aktive ne treg.

Autobus.al

Sistemi Unik Global ne Shqiperi per Rezervimin dhe Pagesen Online dhe te Sigurte te Biletave te Autobusit per ne Greqi, Itali, Gjermani, Turqi, etj... www.autobus.al

BusRent.al

BusRent.al eshte nje sistem i cili ka si qellim ofrimin e mjeteve te transportit te udhetareve per qellime turistike apo organizime te tjera, ne gjithe Shqiperine dhe ne rajon... www.BusRent.al

Albmania.al

Albmania.al eshte pjese e sektorit te Web Agency prane Albmania Group dhe eshte nje portal i cili ofron sherbime hostimi, regjistrim domain, vps, servera, web design, web development, etj... www.albmania.al

Portali Klientit

Per te gjithe klientet e Albmania Web Agency, ekziston portali i menaxhimit te tyre dhe te sherbimeve te tyre nga ku mund te mbajne nen kontroll te gjitha sherbimet e kontraktuara nga ne... klient.autobus.al

Albmania Group

Website informativ i Albmania Group... Ne Ndertim!

Sistem Editorial Modern

Jemi duke ndertuar nje brand te ri, dedikuar informacionit te drejte dhe te detajuar (lajmeve) ne te gjithe Shqiperine, me gazetare nga te gjitha zonat e Shqiperise. Nje portal dedikuar njerezve dhe informacionit. Se shpejti...

Albmania Group

Na Kontaktoni

Mund te na telefononi ose te na shkruani duke perdorur formularin e meposhtem.
Adresa: Rr. Arkitekt Kasemi, P. Hodo, K.1, Ap.5, 1015, Tirane, Shqiperi
Tel: +355 69 20 24 511

U Krye!

Falemindeerit per mesazhin e derguar. Ne do tju kontaktojme se shpejti.

*Fusha te detyrueshme